keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Kohta meillä on lämmitys!

Niin tai ainakin toivottavasti.
Tänään saapui pihaan lämpöpumpun kaveriksi myös lämminvesivaraaja. Asentajatkin ehkä saapuvat jo tällä viikolla!


On se hiano! Tuo varaajahan on siis aikamoisen iso. Ei lopu lämmin vesi ihan hetkessä ja uima-altaan lämmitystä varten varaajassa on ihan oma kierukka. Voi siis huoletta pitää uima-altaan veden uimakelpoisen lämpöisenä ympäri vuoden.

Yksi pikku mutka saattaa matkaan vielä kuitenkin tulla. Sen verran iso tuo varaaja on, että uhkaavasti näyttää siltä, että se ei mahdu pannuhuoneen ovesta sisälle. Mutta olisihan se vähän outoa ollutkin, jos tämä olisi ihan ongelmitta onnistunut. Onneksi ollaan kuitenkin ostettu koko hökötys asennettuna ja myyjä kyllä kävi pannuhuoneen ovekin mittaamassa, että kaiken järjen mukaan ovesta mahtumis ongelma ei ole meidän. Jihuu!!

Minä olen tässä samalla jatkanut maalausurakkaa. Tosin eilinen jäi miltei kokonaan väliin, kun oli lastenhoitajana Järvenpäässä. Vähän ikkunanpokia ehdin sutimaan, ennen sinne lähtöä, mutta sen suurempiin urakoihin en ryhtynyt.
Tänään sitten uudella innolla, joka ei ihan kyllä huippulukemissa ole, kun taitaa olla joku flunssanpoikanen kytemässä, siirryin maalitelojen kanssa kirjastoon. Piti pari seinää ensin pohjamaalata, ennen kuin pääsin oikeiden värien kimppuun. Ehdin kaksi seinää maalata kertaalleen, kunnes uupumus hyökkäsi. Hieno väri tuli kirjastoonkin valittua, vaikka näin itse sanonkin. Tikkurilan sävy tämäkin ja nimeltään "ajopuu".


Huomenna sudin vielä toisen kerroksen maalia ja sitten lähdenkin viettämään laatuaikaa Espooseen Karon luo. Laatuaikaa on tietysti jo Karon kanssa vietetty aika pelkästään, mutta sen lisäksi pääsen suihkuun ja istuskelemaan sohvalle! Kyllä vain kelpaa!

Takkamiehetkin ovat olleet ahkerana. Takan tulipesä on valmis ja leivinuuni alkaa saada muotonsa. Ei enää hirveän kauan tarvitse odotella, että takkaan saadaan ensimmäinen tuli!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti