maanantai 29. kesäkuuta 2015

Kesä"loma"!

Siis Terolla on ollut, ei minulla. Minä olen ollut töissä ja sitten vähän kotona, mutta maalle en ole juurikaan jalallani astunut.
Tero on senkin edestä siellä ollut hommia purtamassa ja nyt tilanne onkin se, että siirrytään toviksi odottelu-vaiheeseen.

Lattialämmitysputket on käyty asentamassa ja huomenna, tiistaina on lattioiden valu. Käväistiin tiluksilla, että minäkin näen, miltä siellä oikein näyttää ja kameralla pikkuisen räpsyttelin. Kaikki kuvat siis lattialämmitysputkista, ettei ihan hirveän vaihtelevat maisemat ole, mutta tulipa kuvattua koko talo läpi. Ensimmäisenä heti "arkieteisestä" sisälle tullessa ensimmäinen jakotukki. Tuo tila on siis se minun tuleva koirienhoitotila, missä siis tuota meidän kikkaraa trimmailen yms. Jakotukki jää piiloon kaappiin. Oikealla sitten kodinhoitohuoneen kiemurat. Näyttääkin olevan kuva mukavasti vinossa. Ikkunankarmien maalaus jäi kesken, ehdin vaan pestä puitteet ja teipatakin vähän, mutta jatkan maalausta sitten, kun valu on kävelykuiva.


Sitten näkymää keittiöön tullessa. Tuossa keskellä siis törröttää saarekkeen viemäri ja sähköt.Seuraavana vasemmalla "pikkuvessa", siis se uusi wc, joka tuli entisen kuivaustilan paikalle. Oikealla muovien alla takka/leivinuunin pohjavalu.Alla näkymää tulevan saarekkeen kohdalta ruokailutilaan. 


Ja seuraavana vuorossa näkymä sisääntuloaulasta keittiöön.


Sitten ollaan jo ihailemassa kirjaston kiekuroita.


Olohuone.


On tällä talolla pituutta. Alla oleva kuva otettu kirjaston ovelta keittiöön. Ja tuon päätyseinän takanahan on velä kodinhoitohuone.


Talon toinen jakotukki, joka on eteisaulassa. 


Matka jatkuu makuuhuoneisiin. Ensin käytävä.


Sitten wc, jossa siis ei ole enää pönttöä. Ollaan tilaamassa pihalle bajamaja vessaa, että pääsee tarpeilleen jonnekin muualle, kun pihanperälle.


Ja sitten makuuhuoneet. Vasemmalla Artun huone, keskellä Miron/vierashuone ja oikealla meidän makuuhuone.
Ja vaate/pukeutumishuone on tietysti saanut omat kiemuransa.Takkahuone.


Sauna.


Uima-altaan vierusta.


Pesuhuoneessa vähän työkaluja lojumassa vielä lattialla. Paikkaansa mallaamassa myös uusi lattiakaivo, joka siis tulee seinän viereen. Ei enää sellaista pyöreää rinkulaa keskellä lattiaa.Tero ja Miro kävivät myös naapurissa aarteen etsinnässä ja sieltä löytyi juuri se mitä oltiin etsitty. Alakuvassa Teron isän vanhan kotitalon kuistin lankut. Noista lankuista meille tehdään ruokapöytä!


Niin ja seisoohan meidän pihassa meidän tulevan takka/leivinuunin tiilet valmiina.


Muuten piha näyttää noin päältäpäin katsottuna aika karulta. Tavaraa on ympäri pihaa, kun sisällä ei tietysti voi nyt lattioilla olla yhtään mitään.


Talon takana ihan yhtä lohduton näky.Tänään maanantaina talolle tuodaan 20 kpl suursäkkejä kipsiä huomista valua varten. Illalla käydään, tai ainakin Tero käy tiluksilla, että siitäkin jää sitten kuvallista todistusaineistoa. Mutta koska ei juurikaan mitään tekemistä ollut, mitä nyt Tero jotain puuhasteli, minä kuljeskelin ympäri pihaa kameran kanssa. Tässä siis kesäisiä otoksia muuttoa odotellessa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti