perjantai 13. maaliskuuta 2015

Suunnittelua!

Niin se vaan kuulkaa on, että sitä ollaan tässä tyyriisti talon omaistajia!
Kaupat tehtiin toissapäivänä ja nyt pitäisi ihan hirveällä sykkeellä ruveta tässä tekemään suunnitelmia ja arvioita.

Arkkitehdiltäkin tuli jo ensimmeinen pohjakuvavedos, johon jotain pientä muutosta vielä tehdään. Takka/leivinuunin muurarillakin on omat suunnitelmat työn alla.


Tänään iltapäivällä ollaan menossa Tyynelässä käymään, kun paikalle tulee Skaala ovien ja ikkunoiden myyjä. Pitää mietiskellä, josko vaihtaisimme uudet ulko-ovet, vai riittääkö jonkunasteinen päivitys. Sisäovetkin pitää katsastaa "sillä silmällä".

Viikonloppuna mennään sitten jo kantamaan tavaroita, tai kai lähinnä auttamaan pakkaamisessa. Purkuhommia aloitellaan sitä mukaa, kun huoneita tyhjenee.

Juurikaan luppoaikaa ei nyt ole ihan hetkeen sitten tiedossa. Tai vaikka tekemistä ei olisikaan, niin kyllä ajatukset aika tehokkaasti pyörivät talon ympärillä. Pitää miettiä millainen keittiöstä tulee, mitä värejä taloon tulee, mitä materiaaleja tulee seiniin, lattioihin ja kattoon. Maalit, laatat, laminaatit, valot, pinnotteet.... Huh.

Joskus sitä onneksi voi vaan istua päydän ääreen ja rauhoittua selailemaan esitteitä. Onneksi unelmointi ei maksa mitään!!2 kommenttia:

 1. Heippa Minna ja Tero,

  Paljon onnea, siunausta ja menestystä uudelle kodille! Hienoa! Ei teille todellakaan taida tulla vapaa-ajan ongelmia vähään aikaan. Kiva seurata touhujanne tämän blogin avulla.

  Terkkuja kaikille!

  Toivottaa Erru

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Erru!

   Mukavaa tietää, että joku seuraa meidän hirmuista projektia :)
   Jännittävä kesä tulossa!!

   Poista