sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Tästä se lähtee... pikkuhiljaa

Jo pienestä tytöstä lähtien minä ole haaveillut asuvani maalla. Milloin piirtelin tallirakennuksen pohjapiirroksia ja milloin mietin, miten remontoisin jotain vanhaa pihapiiriä. Elämä kuitenkin kuljettelee omia polkujaan ja niinpä minäkin löysin itseni ahtaasta kaupungin vuokra-asunnosta lasten ja koirien kera.

Onneksi muutama vuosi sitten asiat alkoivat muuttumaan. Mies astui kuvioon ja pikkuhiljaa alkoi keskustelun aiheita löytyä ensin omakotitalon rakentamisesta tai entisen kotitalon remontoinnista.

Jossain kohtaa sitten jo tehtiin päätöstä, että unohdetaan uuden talon rakentaminen ja alettiin keskittymään ajatukseen vanhan remontoinnista. Aluksi keskustelut olivat vähän sellaista pelkällä ajatuksella leikkimistä, mutta pikkuhiljaa ajatuksesta alkoikin tulla jo suunnitelmia ja toiveita.

Nyt ollaan siinä tilanteessa, että remonttia suunnitellaan suht kovasti. Kauppakirjojakin ollaan kirjoittelemassa, kunhan minä saisin jostain työpaikan, entisen mentyä alta homeen vuoksi. Tarkoitus kuitenkin olisi päästä remontti aloittamaan kunnolla tuossa ensi keväänä.

Tämän blogin tarkoituksena on olla itsellekin muistona siitä kaikesta, mitä tämän remontin ja joskus toivottavasti muuton tiimoilta on tapahtunut. On sitten jotain mitä muistella kun istuskellaan valmiiksi remontoidun talon takkahuoneessa hiljaisesta ja seesteisestä ajasta nautiskellen, ehkä välillä omaan uima-altaaseen pulahteluiden välillä... niin tai savusaunassa saunoessa. Ja voihan se olla, että jonain päivänä joku muu remonttireiska löytää täältä jotain hyviä vinkkejä!

Päivitän tätä blogia aina sen mukaan, kun jotain tapahtuu. Varmaan tässä alussa tahti siis onkin aika hidas, mutta tuossa kevään korvalla sitten vauhti alkaa luultavasti kiihtymään.

Tervetuloa mukaan meidän matkalle!

5 kommenttia:

 1. Heippa ja onpas tosi ihana paikka! Onnea ja menestystä talon remonttiin ja kaikkeen sellaiseen! Ensi keväänä teillä onkin menoa ja meininkiä!

  Lykkyä ja terkkuja,
  Erru

  VastaaPoista
 2. P.s Tosi kiva seurata miten kaikki edistyy!

  Terkuin Erru

  VastaaPoista
 3. Ensi kesänä meille voi tulla myös työleirille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Huippuu! Järjestetään sellaiset kunnon talkoot!

   Poista
  2. Loistavaa! Tämän pidetään mielessä :D

   Poista